Повернутися до звичайного режиму

22 листопада 2017 року на базі Шрамківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар учителів української мови та літератури з теми: "Сучасні форми роботи щодо громадянсько - патріотичного виховання". Методист відділу освіти Драбівської районної державної адміністрації Вольф Любов Григорівна ознайомила учасників семінару з планом проведення семінару та обговорила питання "Формування громадянської компетентності на уроках української мови та літератури".

/Files/images/semnar/1.png

Вчителька української мови та літератури Ткаченко Н.С. провела відкритий урок з української літератури в 11 класі на тему: "Ім'я і його носій", (за п'єсою Миколи Куліша "Мина Мазайло").

/Files/images/semnar/3.png

Учасники семінару мали змогу побувати на уроці української літератури у 7 класі, який проводила вчитель української мови та літератури Бойко Н.І. Тема уроку: "А ми тую славу козцькую повік не забудем..." (А.Я. Чайковський "За сестрою").

/Files/images/semnar/4.png

/Files/images/semnar/5.png

Всі присутні поринули у чарівний світ поезії. До літературної вітальні гостей запросила вчителькка української мови та літератури Німченко Н.І.

/Files/images/semnar/6.png

Тема зустрічі: "Бринить у серці рідне слово". Нікого не залишили байдужими вірші К.П. Семенюк.

/Files/images/semnar/7.png

Катерина Павлівна прибула на зустріч зі своїм вокальним колективом "Черкаські цокотухи". Зі сльозами на очах слухали гості виконання авторських пісень.

/Files/images/semnar/8.png

Родзинкою заходу став виступ поетеси В.І.Ступаченко. З вуст цієї справжньої української жінки лилися чарівні поетичні строки.

/Files/images/semnar/9.png

Наші вихованці раді були зустрічі з починаючим поетом Миколою Потапенком.

/Files/images/semnar/10.png

Директор школи Бойко Н.І. розповіла гостям семінару про досягнення учнівських і педагогічного колективу у навчально – виховному процесі.

/Files/images/semnar/11.png

Заступник директора з виховної роботи Вавілова Леся Анатоліївна познайомила присутніх з питанням "Сучасні форми роботи щодо громадянсько - патріотичного виховання учнів у позакласній роботі" та показала презентацію роботи школи з даного питання.

Впродовж роботи учасники семінару мали змогу познайомитися з виставками Кобзарів, вишиванок та папероплетінням.

/Files/images/semnar/12.png/Files/images/semnar/13.png/Files/images/semnar/14.png

Паралельно з семінаром учителів української мови та літератури проходив семінар учителів фізики з теми: "Формування життєвої компетентності учнів шляхом використання практично - орієнтованих завдань на уроках фізики".

Вчитель Фізики Куля Т.М. познайомила присутніх з організацією роботи волонтерської групи "Турбота", керівником якої є Тетяна Миколаївна. під час практичного блоку вчителька показала відкритий урок у 9 класі на тему: "Звукові хвилі".

/Files/images/semnar/17.png

/Files/images/semnar/15.png

Вчитель фізики нашої школи Снитко Т.М. познайомила присутніх з теоретичним питанням "Stem - освіта - сучасний освітній тренд". Методист відділу освіти Петренко Ю.І. акцентував увагу на питанні: "Stem - освіта: проблеми та перспективи розвитку".

/Files/images/semnar/16.png

На завершення роботи семінару прозвучали жартівливі слова:

Раді ми гостям у школі, про це пам'ятайте.

А як трапиться нагода, до нас завітайте.

Ми чекатимемо вас знову років, скажем, через... п'ять,

Та краще без семінарів у школу нашу приїжджать!

Кiлькiсть переглядiв: 804

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт загальноосвітньої школи

вулиця, номер будинку,
поштовий індекс, область, місто,
країна

Дата останньої зміни 18 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!